Brons

Alla fyra svenskar var med i första gruppen hela tävlingen, uppe i ledningen nästan hela tiden. 500 meter kvar så börjat brytningar och olsson hänger med och går in som trea. efter ett fall i upploppet. Mycket spännande upplösning. Så det blev till slut 11 medaljer som jag gissade för ett par dagar sen

Sista

Då var det dags för sveriges sista medalj chans i herrarnas 5 mil. Spännande.

Dagens program

18:30 Skidor herrar 50km Ska finnas medalj chans här
21:15 Hockey herrar finalen Kanada-USA
02:30 AVslutning

Väldigt lugn dag

Slalom

Han inte skriva innan batterierna dog i datorn, men Sverige fick brons i herrarnas slalom. Fantastiskt härligt. En till och jag hade rätt och Toote fel.

Snowboard

Efter en stor ledning så åker sverige ut ur åttondelsfinalen. Inte många medaljer kvar att vinna,

Curling slut

Det var spännande hela vägen fram, men Edin missar den viktigaste stenen på hela matchen och den slutar 5-4 till schweiz

Slalom

Efter första åket liger sverige på 10 och 13 plats. Drygt 1.5 sekunder efter. I snowboarden ligger svensken nu efter kvalet 4. Grymt

Curlingen

Efter sex omgånger står det 3-3 efter att jag hört den omgången på radio. OCh det verkade som att sverige gjorde en bra omgång. Sverige har sista sten i sjunde omgången

snowboard

Svensken vinner sitt åk och går in som 5 efter 14 åkare

Nu kör vi

Kom igen Sverige nu tar vi bronset

Dagens program

18:00 Curling herrar, vi spelar om bronset mot Schweiz
19:00 Slalom herrar. Andre och Mattias har chans på pallen
19:00 Snowboard, herrar parallellstorslalom kval
20:45 Skidor damer masstart. Kan Kalla överaska
21:15 Snowboard Åttondelsfinal kanske
21:50 Snowboard Kvartsfinal kanske
22:10 Snowboard semifinal kanske
22:25 Snowboard final kanske
22:45 Alpint herrar andra åket

Reprisen

Hade bergman satt alla istället för tre missar han gjorde så hade inte medaljen varit långt bort. Fan nu i efterhand, vilket läge vi hade, vi hade medalj chans på riktigt. Tur att jag inte såg det live för fan då hade inte bordet varit helt.
Fan spännade "match". Sista gången MATTI tvingar mig ut för att missa ett os. Ännu en gång vad ensam kommentatern till shorttrack är!

Dåligt

Mår lite dåligt att jag inte kommenterade dagens OS (mattisn fel), Men kan bara säga ikväll av all glädje, skit i hockyen, GULD.

Som vanligt, fjärde plats för PH i slalom

Medalj

Utdelning av medaljen blev känslig, gråten var närmare än närmast men när det var som känsligast, skulle släppa en tårr, vad hände. Skridsko, what the fuck. (du förstörde preci mitt os)

Ful glädje

svårt att beskriva gjädjen när sverige vinner i en lagsport mot KANADA. Som barney skulle ha sagt, here it is,

Calle cajun gratis, det är en bildi bloggen!




Ser ut som en gammal gubbe kommer jag på

Jobbigt

Jobbigt att vara kommentater till skridsko, han ingen expert kompis utan sittet själv. Vem ska han snacka med! VEM!

Fast

Vi har vunnit några guld under OS. Men att vinna OS GULD i en lagsport mot KANADA betyder extra. Jag är så lycklig att det är svårt att beskriva. Speciellt när Kanada hare chansh att lätt träffa två men missar en

Så här ser jag ut 20 minuter senare (lyckas inte fånga guldet, varu ptagen av gudet).

Steeif the beef du missade det. Några kompisar tyckte jag skulle gå ut, men jag sa att, ha följt det här i två veckor och sen missa finlen, fuck it.

helvete

Kanada gör en stor miss med sin sista sten. Sätter rätt och de vinner. Men de kanada missar och SVERIGE VINNER

HÄRLIGT

x omgån

viktig sten

Sverige

Sverige har fortfarande en chansh, blir extra omgång där kanada har sista sten. Bara ren tur att de gick vidare, vi hade vinst tidigare. Men rent slarvgjorde att vi hamnade här, vi kunde avgjort det tidigare

Match

Spännande jävla match hela vägen. Kanada leder med 5-4 nionde omgången

Allt

Har inte kollat så mycke idag utan det varit fest. Slalom, skridsko och skidskytte, Såg inget men mamma lämnade en report. Och vad jag hör så var det ganska näre ett brons i skidskyte, resten sket sig. Men curling, spännande sverige leder med 4-3

Kanada

vann damhockeyns final med 2-0. Efter att usa vunnit två vm finaler på raken mot dom så var det nu kanadas tur att vinna på hemmaplan

Morgondagen

19:00 Slalom damer första åket. Anja är ju grym men vet inte om hon klarar det längre
20:30 Skidskytte herrar stafett. Top 10
21:30 Skridsko herrar lagtempo Kvartsfinal Finns en liten chans till medalj
22:30 Slalom andra åket
23:05 Skridsko herrar semifinal
00:00 Curling, damernas final mot Kanada


curling klar

Sverige förlorar med 6-3 mot kanada. De kommer få möta Schweiz i match om bronset. Norge ser riktigt bra ut idag så att schweiz blir nog en lättare match trots att vi förlorade mot dom tidigarei round robin.
Schweiz förlorade med 7-5

Edin

Edin gör ännu ett svårt slag i sjätte omgången och misslyckas och sverige ger för andra gången på raken två stulna poäng av Kanada. Kanada leder med 6-1 och matchen är över. Precis när jag trodde att de var på väg tillbaka. Hade man inte gjort alla småmissar så hade vi haft en chans. Men svenskarna är ju unga, bara 24 år.

halvvägs

Efter fem spelade omgångar så står det 4-1 till kanada efter att edin gör en jätte miss i femte omgången, väldigt synd men det var nog matchen där.

I den andra semifinalen leder norge med 4-1 mot schweiz. Norge har vi vunnit mot tidigare men inte schweiz.

Curling Herrar semifinal

Med tio stenar i boet i tredje omgången så tar sverige 1 poäng, kunde ha blivit 4 poäng men Kanadensarna är för bra och får in en bra sista sten som stoppade det. Efter tre omgångar står det 1-1

Finland vann

Eter 3 minuter på övertiden gör Finland 3-2. Fan också, så jävla nära men ändå inte. SVerige gjorde en bra match ändå måste jag säga.
Inget roligt hockey OS

2-2

Sverige gör 2-2 under PP 7 minuten i sista perioden

2-1

Finland gör nytt mål efter svenskt slarv i 16 minuten

Hockey

Sverige kvitterar under PP i 13 minuten.
Först nu har de börjat eftersända hockeyn på SVT men inte kul att behöva se om halva matchen när man har den på datorn utan ljud dock.

Skylt

Såg en skön skyllt i början av matchen där det stod Canada loves swedish women

Damernas stafett

Norge vinner stort tyskland tvåa och finland trea. Sverige går in på en femte plats. Tänkt om Haag hade varit frisk, fan då hade det kanske kunnat gå.

Samtidigt gör Finland 1-0 mot Sverige i PP

Sjukt

Ingen kanal visar sveriges bronsmatch mot Finland. Istället visar vi nordisk kombination, väldigt konstigt

Skidor + Curlingen

Inför sista sträckan ligger sverige femma 18 sekunder efter. Kalla har tagit nästan 40 sekunder.

Och i curlingen orkar schweiz inte hela vägen utan Kanada går till final mot Sverige och den Finalen går imorn 00:00

Kalla

Kalla har tagit 12 sekunder vid första tidtagningen. Kalla är på jakt.
Kalla har tagit 10 till efter hälften

Efter första perioden står det 0-0 i damernas match om brons

Byte skidor

Efter andra bytet har vi tappat. Först in är Polen sen har vi italien och norge och sverige ligger nu 8 57 selunder efter. Jobba nu Kalla.

Curlingen

Kina lägger sig i nionde omgången och det slutar med 9-4 till sverige. I den andra semifinalen leder kanada nu med 6-4 inför sista omgången där Schweiz har sista stenen.

Första bytet skidor

Anna olsson avslutar sin sträcka utmärkt och sticker ifrån Norge och byter som etta med 3 sekunders marginal och tyskland 6 sekunder efter och USA 10 sekunder. Men nu har vi pajala som inte är super stark bara hoppas hon inte tappar för mycket inför kallas åkning.

Dator

Nu skulle man haft en dator till så man kunde sett Den andra semifinalen som är lite jämnare där Kanada leder med 5-4 där schweiz just nu har sista stenen i 10 omgången eller va fan jag kollar på den matchen istället.

Curlingen klar

Sverige tar 3 poäng i åttonde omgången och leder med 9-3. Kina väljer att inte ge upp för publiken skull, men de har ingen chans när sverige har sista stenen i 10 omgången. Kina har även gjort rätt många rejäla missar under matchen. Missat boet helt eller gått i sveriges gardar. Kul för Sverige har vi en medalj till klar, får vi se vilken färg det blir.

20:00

Blir jobbigt nr klockan slår 20:00 Får bli Curling och Hockey på datorerna till en början. Och Damernas stafett på tv;n. Sen får vi se efter första bytet hur det ser ut och kanske drar upp slutet av curlingen på tv:n och avslutar sen med Hockey på tv när allt annat är klart.
Sverige leder efter 6 omgångar med 6-2 och man har sista sten i sjunde omgången

Efter 5 omgångar

Schweiz snor en poäng av kanada och nu står det 3-3 i den matchen. Hade ju varit skönt om Kanada hade förlorat. Vi vann mot Schweiz i round robin och förlorade mot Kanada. Kanada har bara förlorat en gång och det var mot Kina. Kanada har dock en jävligt snygg Milf som skipper, förutom hennes näsborrar dock. Finns fan många snygga tjejer i curlingen

Och Sverige tar tre poäng i femte och det står nu 6-1 i den matchen

Glada nyheter

Sverige kommer ställa upp i dagens stafett, men inget drömlag.

Anna Olsson
Magdalena Pajala
Charlotte Kalla
Ida Ingemarsdotter

Skönt att veta att kalla känner sig frisk och kanske också så pass frisk att kon kan köra 30 km på lördag.
Sen om Anna frå en sprint sträcka så kanske hon kan göra bra ifrån sig och få sin medalj efter snörpliga fjärde platsen. Jävla Emil Jönsson som var tvungen att ligga med sin tjej så att Haag inte kan vara med i stafetten, utan henne så blir det svårt. Kan ju bara hoppas att hon frisknar till inför lördagen.

Stöld

Sverige fortsätter att sno poäng 3-0 till sverige.
Tänkte lite angående herrarna som det alltid går dåligt för efter första halvan och kom på att de inte blir sämre utan de andra blir bättre. Kommentatorerna sa igår att många blir bättre efter halva omgången när de har spelat in sig och blir bättre och bättre för arje omgång. Det jag då vill säga om sverige är att de är jämn bra genom hela matchen. De behöver ingen inspelning däremot måste de bli bättre efter första halvan.

Canada leder med 3-1 efter 3 omgångar mot schweiz

Curling semifinal

Sveriges damer snor en poäng i andra omgång och leder nu med 2-0. Och har just nu sista sten i jämna omgångar.
Blir en spännande match. I round robin vann sverige över kina med 6-4.
Ni ska ju också komma ihåg att kineserna är egentligen ett gäng skridsko åkare som hux flux bytte karriär för att kina inte hade nåt lag som kunde representera dom i curling

Va fans jävla helvete

Vad syslar sverige med, hur fan kan vi förlora det här. Känner bara djup besvikelse. Här blev det ingen medalj och sverige som skulle ha så jävla bra lag. HELVETE

2-4, 3-4

Vad sysslar sverige med nu ligger vi under med 2 mål. Jag tror inte sverige kommer gå vidare. Vi får ju in pucken i mål, skriver jag samtidigt som sverige gör mål. Mål av alfredsson 37 sekunder efter slovakiens mål

2-3

Slovakien gör 2-3 i sista minuten under PP

2-2

Z gör Sveriges andra mål i 14 minuten

2-1

När jag trodde att sverige inte kunde göra mål så kviterar Hörnqvist i 13 minuten assisterad av Forsberg

2-0

20 sekunder senare gör slokien 2-0

1-0

Slovakien gör första målet efter 7.34 i PP efter att henke har tappat sin klubba

Hockey kvartsfinaler

Efter första period i Sverige Slovakien står det 0-0. I övriga matcher, Kanda slaktade Ryssland med slutresultat 7-3. USA Schweiz 2-0 först i tredje period och Finland slår Tjekien med 2-0

Morgondagen

06:00 Hockey sverige möter slovakien i kvartsfinal
18:00 Curling damernas semifinal mot Kina
20:00 Hockey damerna möter Finland i match om brons
20:00 Skidor damernas stafett 4x5 inget lag bestämmt, mycke sjukdomar
23:00 Curling Herrar semifinal mot Kanada

Lagom lugn dag sär man kommer hinna se allt som man vill se.

Sverige vidare

Vilken match upp ner upp ner ner ner ner och slutligen upp. En match utan dess like.
Men härligt sverige, nu blir det canada i semifinal

Edin

Efter flera misslyckade stenar så lyckas han med sin sista, vilket gör att det blir extra omgång där sverige har sista sten! Men vem vet, sverige har ju en förmåga att misslyckas, nu har de sin sista chans. De har fått många möjligheter som de gett bort, ta denna nu.

Spännande

Kan inte bli mer spännande än just nu, sverige spelar visserligen jävligt dåligt, men chansen finns ännu men är minimal. EN poäng på fyraomgångar med ssita sten är inte OK

Särspel

Sverige hade en liten skön 2 poängs ledning efter 5 omgångar och hade chans på trepoängs ledning men sverige gav bort en poäng till england och nu leder man bara med en poäng och kommer bli tvingade att ta en poäng i sjunde omgången dä man skulle behövt nolla för att sen ha sista sten i tionde omgången.

Klart

Hellner drar iväg på sista varvet och sverige tar GULDET.
Och ja vinner gissningen den här gången. Jag och matti hade sverige först ryssland 2 sen kom ju Tyskland förre canada.

Sista bytet

Södergren drar ifrån på slutet och går in först. Frankrike 3,5 och tjekien 5,3. Fyra Tysklan 36 och Norge ligger sexa

Andra bytet

Johan Olsson drar ifrån och går in först Tjekien 5,7 efter och frankrike 7,2 efter.
Norge har tappat 34 sekunder efter

Första bytet

Efter frankrikes fall så är klungan ifatt igen. Finland kör ikapp och byter först. Frankrike in tvåa och sverige iväg trea.

Vi tippar stafetten

Steiff the Beef:
Tyskland
Norge
Sverige

Matti:
Sverige
Ryssland
Canada

Kizzy:
Sverige
Ryssland
Tyskland

Betson:
Norge  1,90
Sverige 3,50
Tyskland 6,00
Italien 12,0
Ryssland 12,0

Storslalom

Första svenska grenen blev inte särskillt spännande. Redan efter nio åkare så är vi borta.

Curlign damer

Efter en spännande match så slår sverige Tyskland med 8-7. Sverige slutar tvåa i sin grupp och möter Kina eller Scweiz efter en skiljematch. Vi vann över bägge dessa länder under gruppspelet. Va fan Kina består ju av skridskoåkare

Sveriges herrar kommer spela sin skiljeomgång klockan 23:00

Morgondagen

19:00 Stor slalom damer första åket. Kanske Anja kan köra in en medalj
20:15 Skidor herrar stafett, efter dubbeljakten med två medaljer och 3 i top 10 så har man höga förhoppningar på denna stafett.
22:15 Stor Slalom damer 2a åket
23:00 Curling herrar spelar särspelsmatch mot Storbritanien, tid inte klar än. Vinnaren möter Kanada i semifinal
06:00 Hockey herrar kvartsfinal Sverige möter Slovakien eller Norge beroende på deras möte 06:00 idag.
Blir en lugn dag speciellt när det inte är långa curling matcher.
Nån som vill komma och kolla på Hockey i HD hemma hos mig?

yes

De var jävlar på kukahåret, shit vilken puls jag har just nu. Tack till Norge också. Men ett varande finger, så här kan vi inte spela mot storbritanien. Sista halvan va ju riktigt värdelöst spelat. Men också skönt att få spöa danmark

Norge

Norge spöade skiten ur storbritanien och det blev tredje matchen som avbröts utan 10 spelade omgångar bland herrarna idag. Nu räddade norge sverige, det vill säga om sverige nu kan lyckas spöa danmark, vilket borde vara lätt men har tät sig väldigt svårt. Men vinner vi har vi särspelsmatch mot storbritanien.

Curling

Nu ger herrarna bort segerna till damnark från 5-1 till 6-5, som vanligt då alltså.

Curling Herrar

Efter första halvan har sverige storspelat och leder med 6-3 efter fem omgångar. Varför har de inte spelat så här hela tiden.
Nu får vi bara hoppas att Norge vinner sin match och Frankrike sin match. Norge leder med 2 stenar efter fem omgångar.

Final skicross

Kanada viner, norge två och frankrike trea. Den förre detta svensken åker bort sig i starten

Roligt

Den enda roliga nyheten hittintills idag blir att sveriges damer är klara för vidare spel i curlingen. Finns inget hot bakifrån. Herrarna vet vi inte än, de måste vinna och ha hjälp av andra lag, så vi får se och hoppas. Sverige tar iallafall 3 poäng i första omgången

Anna Holmlud slutar två i lila finalen totalt 6a och vi slog en norska. Och hon har trots allt bara hållt på i ett och ett halv år.


Storslalom 2a åket

Markus Larsson slutar 27

Semifinal

Holmlund åker så klart ut, the story of sweden det här året. Dålig start och vågade in satsa. Dock os-premiär för henne bara 23 kommer finnas fler chanser men 4 år är lång tid.

Holmlund är inte bara grym skicross framgång. Hon har vunnit samtrliga grenar i Alpint Junior sm, slutade när hon var 16 och satsade på fotboll, spelade i div. 1 i sundsvall och var utagen till flicklandslaget. Men började skicross och efter et år så vann hon sin första världscups seger.

FANFANFANFANFANFANFAN

2a kvarten

Dålig start som fan och Iljans slutar trea, trots ett avåk, men han inte ifatt.

1a kvarten

Holmlund blir 2a i sin kvart. Har en dålig start men är så lång så hon lyfter sig själv över de två första hinderna. Men tappar lite fart och blir omkörd av en före detta svensk. Men är vidare. Helvete va lång hon är! 184 cm och 75 kilo

Åttondel 3

Vilket spännande åk Iljana kommer ut lite sent och landar trea rätt länge. Men hon har rutin har åkt hela 2000-talet. Tar korta hop och sparar fart och går om och slutar tvåa. Kul bägge vidare

Skicross åttondel

Holmlund vann sitt heat och är vidare till kvartsfinal.

Roligt att kommentatorerna helt utan försnack säger,
-längden har betydelse! Roligt

Skidskyttet över

Ryssland vinner stort 33 sekunder förre frankrike och Stysklan trea som tappade stort. Norge slår Sverige, helena orkade inte hela vägen och vi blir femma, bästa placeringen för sverige i OS någonsin.

Nu är damernas skidskytte över och vad kan man säga. Vi kom med chans på 8 medaljer och man hoppades på minst 4 och det blev inga. Djupbesvikelse, vi var inte ens nära nångång. Jävligt tråkig, tråkigt att titta på. Och detta gör att Helena har tappat den stora ledningen i världscupen, henel går om, första gången under hela säsongen.
Men fan va tråkigt det var att titta på damernas skidskytte under denna OS. Hoppas världscupen kommer gå bättre.

Nu får vi hoppas på medalj i skicrossen.

Skidskytet

Hade väl ingen större förhopningar på stafetten och hade anna-maria inte skjutit bort oss så kanske vi kunne sniffat på bronset, men inte. ACO gjorde inget super runda heller, hon skulle kunna åkt fortare. Hoppas nu att vi kan slå de jävla norrmännen. Skönt att Helena fick skjuta fullt.

3e åket

Efter en dålig start både åkning och skjutning av anna-maria så avslutar hon bra och vi har fortfarande chans på brons. Hoppas helena kan hålla ihop.
Ryssland leder med 45 sekunder efter ledaren inför sista. Nu är vi 15 sekunder från bronset

Skidskytte

När vi hade chans mot tredjeplatsen efter att frankrike skjuter bort sig så bommar anna-maria 2, skit. Nu är tiilochmed kina om oss.

2a åket

ACO skjuter fullt, tar placeringar men tappar tid. Anna-Maria kör iväg nu

Högberg

Gör ett kanonlopp, ligger bara 24 sekunder efter. EN minut hade varit bra, detta är jätte bra. Nu kör ACO andra sträckan.

Curlingen slut

Japan ger sig efter halva 10 omgången och sverige vinner med 4 poäng

Skicross klar

Efter kvalet ligger holmlund 1 och Iljans 11. Jätte bra för holmlund då hon får välja vilken bana hon ska starta i finalerna då man kör fyra personer. Åtondelen startar 22:00

I herrarnas storslalom efter första åket ligger svenskarna 30 och 57.

Fick också höra att om la ihop alla skyttena under hela OS så har sverige skjutit bäst.

Och Sverige tog 2 poäng i nionde omgången av curlingen vilket ger dom 4 poängs ledning inför sista då Japan har sista sten. Men då vann Sverige en viktig match och är med största sanolikhet vidare till slutspel.

Paus

Då blir det paus med curling och vi slår över på skidskyttet.
Curling slutet får vi se på datorn. Sverige leder med 8-6 i sjätte omgången med slutsten

Anna Holmlund

Går in som ledare i Skicrossen kvalet i sin OS debut. 32 av 35 åkare går vidare till åttondelsfinal

Curling

Sverige gör som vanligt ett rejält mistag efter att ha tagit sin sista timeout helt i onödan. Nu tar Japan tre poäng och ligger nu bara efter med ett poäng. Vad sysslar sverige med.

Visste ni att man kör varsin sten innan match för att se vem som börjar med sista sten.

Skicross

Då blir det snart curling på datorn och skicross kval på tv. Sverige leder just nu curlingen 6-2 efter fem omgångar
I skicrossen har sverige startnummer 11 och 19

Dåliga nyheter

Anna Haag och Charlotte Kalla har blivit sjuka. Haag har feber och har redan nu strukit sig från torsdagens stafett. Pajala är redan sen tidigare sjuk. De har nu isolerats på annat boende för att inte smitta andra. Ser inte bra ut, fast man lånar in ACO så har man inget lag längre. Haag och Kalla var de starka i laget och med hjälp av ACO kanske en medalj men inte som det ser ut nu. Damn it

Starkt

Sverige går ut starkt mot japan och tar ledning med 5-1 efter tre omgångar. Varför spelar de inte så här bra hela tiden.

Alpint

I herrarnas storslalom så har sverige startnummerna 20, 34 och 36 och detta startar 18:30 men kommer dröja innan svenskarna åker. Men inget spänande direkt. Markus Larsson åker i den första gruppen men han har inte en chans.

Start

Då kör vi igång. Kom igen lag Norberg nu spöar vi japanerna!

Curlingen so far

Efter herrarnas värdelösa förlust igår så måste Sverige vinna mot Danmark ikväll samtidigt som Schweiz eller storbritanien förlorar för att komma på samma poäng sen vet jag inte om de räknar målskillnad eller om det bli skiljematch. Om de räknar målskillnad ligger Sverige efter. Så ikväll är det vinna eller försvinna.

För damerna ser det lite ljusare ut. Vinner de bara sina kvarvarande matcher så är det lugnt, kan också förlora en men absolut inte bägge.

Morgondagen

18:00 Curling damer möter Japan. Japan delar just nu 4e platsen med Schweiz just nu
18:30 Stoslalom 1a åket herrar
19:30 Skicross damer, kan finnas medaljchans om allt stämmer
20:30 Skidskytte stafett damer, har minst en vinst i världscupen, men kan bli svårt efter alla förluster under os
22:00 Andra åket i storslalom
22:00, 22:30, 22:50 Skicross, åttondelsfinal, kvartsfinal och semifinal
23:00 Curling herrar möter Danmark, Danmark ligger tredje sist just nu
23:05 Skicross Final
04:00 Curling damer, mot Tyskland som ligger 4e sist just nu

Mycket som händer ungefär samtidigt imorn. Nu ska jag gå och lägga mig och för första gången sen i tisdags inte behöva stiga upp på morgonen för Curling

Curling damer

Just nu ligger Sverige under med 0-4 efter 4 omgångar, ingen super start. Är det isen? Slutresultat 6-2 till Kanada

Vad kan vi säga om dagen.
Herrarna spelade riktigt värdelöst i sin curling match mot Schweiz
Damerna spelade väl som förväntat mot USA i hockeyn
Medalj till damerna i längdskidorna, hade varit roligare med ett guld men silver är bättre än brons. Herrarna gjorde inget bra race, förstår inte varför man plockade in teodor och inte olsson.
Tack vare skidorna så slipper man gå och lägga sig gråtandes.

Kommer med en uppdatering angående fortsatt spel i curlingen imorn.

Visste ni att man tog med lagsprint för att fler nationer skulle kunna ställa upp i en lagsport för längdskidor.

Hockeyn

Den slutade med 9-1 så nu får vi förbereda oss på en matc om bronset mot Finland. Kan nog bli en jämn math. Vann bara med 2-1 mot Kina? Matchen sänds Torsdag 20:00 Svensk tid

Hockey

Inför sista perioden ligger sverige under med 5-1, så det blir Finland i match om bronset

Som jag trodde

Haag orkade inte hela vägen, hade den känslan sen semin. Varför låter man inte Kalla köra sista rundan, hon hade nog orkat. Men silver är fortfarande medalj så det är härligt

haag

haag drar iväg

5e sträckan

Kalla och tyskland drar ifrån lite, men fortfarande 4 lag som slås om medalj, resten är totalt borta. Sista sträckan kvar.

4e sträckan

Haag gör en bra runda och går om tysklan efter att de gått om i början av denna sträckan. De e fyra nationer i medaljstriden just nu

3e sträckan

Kalla och tyskland drar ifrån

2a sträckan

Haag tappar lite, men leder Kom igen kalla

1a sträckan

Kalla gör ett super åk

USA

Där gör USA sitt tredje mål och nu byter jag till finalen i damernas skidor.

KOM IGEN SVERIGE

Period paus

Efter en period liger damkronerna under med 2-0
Då kör vi igång period 28

Berättade jag föresten att Tre kronerna är direkt vidare till kvartsfinal efter vinsten mot finland och slipper spela för fortsatt spel.

Mål

USA gör 2-0 under PP efter en felaktig utvisning

Hockeyn

Efter att Sverige har första riktiga målchansen. Så vänder USA snabbt och gör 1-0

Hockeyn

Då inväntar vi damernas semifinal, och sen finalen för damernas skidor

skidor

Hellner tog igen 10 sekunder under sitt varv, teodor tappade igen. Sen gör hellner ett drömåk på sin sista sträcka och tar igen ännu mer än förra varvet. Men teodor orkar inte. Varför plockade man inte in Olsson. Det var ju under fristilen som han körde som bäst.

Vitryssen som var vidare kör fel på upploppet, vilken miss

Hellner

Hellner tar ett par placeringar under sitt varv och de är ikapp igen, kom igen nu teodor, håll ihop!

Skidor herrar

Teodor, ramlar strax innan bytet och har sönder staven så nu ligger de långt efter. Kom igen hellner

Curlingen slut

Sverige spelar bort sig helt i curlingen och ligger under med 4 poäng inför sista omgången vilket gör att nu är det inte helt säkert att de kommer gå vidare

Nu är det dags för herrarnas lagsprint

Skidorna

Kalla och Haag vinner sin semifinal och är vidare till final.
Sverige fortsätter spela dåligt i curlingen

Byte

Då slår vi igång curlingen på datorn och slår igång damernas lagspring på tv. Sverige fortsätter spela dåligt i curligen.

Curling herrar fortsättning

herrarna fortsätter att gnälla över isen och förlorar fler poäng. Sverige går på en nolla i femte omgången och det står 4-2 till scweiz

Visste ni föresten att siffrorna de skriker till varandra är ett mptt på hur många sekunder det ska ta från att de släpper stenen och den når boet. Så desto lägre siffra desto hårdare sten.

Curling Herrar

Sverige gör en svag start i Curlingens två första omgångar, vilket resulterat i ett underläge 0-2. men efter tredje omgången jämnar sverige ut till 2-2
Svenskarna gnäller över att det är kallare ute och så även i hallen vilken göra att stenarena glider för bra. Som elisabeth säger, -det är bara att gilla läget.

Curling so far

Tänkte spekulera lite i hur läget för fortsatt spelande ser ut just nu.

Herrarna ligger just nu delad trea med Schweiz och storbritanien. Är just nu vidare på grund av att Schweiz har sämre "målskillnad". Så extremt viktig match mot dom ikväll. Så vinner man mot Scweiz och sen Danmark som ligger näst sist så är vi vidare. Det enda hotet om vi förlorar en är just scweiz och tyskland men spöar vi Scweiz idag så kan man känna sig lite lugnad. Sen är det Tyskland som ligger två poäng efter, men eftersom dom har Storbritanien som sista lag så tror jag man kan känna sig ganska lugn. Men samtidigt så har Sverige en förmåga att göra misstag vid precis fel tillfälle.

Damerna ligger på delad första plats med Kanada och Kina, Kina efter på grunad av "målskillnad". Fjärde laget ligger 4 poöng efter och fast vi förlorar mot Kanada så har vi Japan i sista matchen som just nu ligger delad fyra. Vinner vi ikväll så är det klart, men för att inte gå vidare måste vi förlora bägge matcherna och ha sämre "målskillnad". Jag tror det bli lugnt för oss men en kamp om fjärde plats.

Kommer uppdatering efter kvällens matcher

Hockeyn slut

Sverige gör en super march mot Finland och vinner med 3-0. Tredje raka lagsports vinsten för sverige, lovar gott.

Hockeyn

Vilket mål eriksson gör. 3-0 mot finland strax innan andra perioden är över

curling damer

Svenska damerna storspelar mot USA och vinner med 3-9 och USA hade aldrig en chans. Mycket bra.

Herrarna leder med 1-0 mot Finland efter första perioden

Sverige-Norge

Jag kan knappt tro mina ögon. Sverige gjorde en hyfsad match mot norge som ligger bättre än sverige. De låg lika hela vägen, men varje gång de hade möjlighet att ta riktigt många poäng eller göra något annat riktigt bra så gjorde de ett misstag vilket gjorde att man såg hur vinsten försvann. Men med sista stenen i sista omgången, gjorde norge sitt första misstag vilket gav segern till sverige. Mycket viktigt, 8-7 till sverige som gick in i sista omgången med 7-7

Morgondagen

06:00 Hockey herrar mot Finland
18:00 Curling herrar mot Schweiz
19:45 Skidor, damer lagsprint Semifinal Kalla och Haag (eventuellt)
20:35 Skidor, herrar lagsprint Semifinal Hellner och Teodor (eventuellt)
21:00 Hockey damer mot USA semifinal
22:00 Skidor, damer lagsprint Final
22:25 Skidor, herrar lagsprint Final
23:00 Curling damer möter Kanada

Tajt schemma imorn. Förhoppningsviss lite medaljer. Och kanske vi får se en Johan Olsson tillsammans med Hellner, vem vet.
Både damerna och herrarna har svåra curling matcher imron, men det skulle vara skönt om damerna
vann över Kanada, då är de klara. Det vill säga om de vinner inatt. Herrarna måste vinna för att ha en chans, extra om skönt om de slår norge ikväll.

Curling

Nu har herrarnas curling startat och Norge öppnar starkt med en 2-0 ledning efter första omgången.
Sverige tar tre poäng i andra omgången. Nu står det då 3-2 viktiga poäng

Medaljer

Av fyra medaljchanser kan jag redan nu säga att vi inte fick en ändå idag, djup besvikelse från min sida hade hoppats på att helena och ACO skärpt sig och hade också ett litet hopp om Lewen, men icket.
Nu inväntar vi Herrarnas viktigaste matchen i curlingen.

Bloggproblem

Som ni kanske har märktså har inte bloggen funkat alls den senaste timmen.
Nu är det då skidskytte. Men tyvärr skött bägge bort sig i de två första liggande. ACO fortsatta med en miss per skjutning. Men Helena sköt fullt de två sista så hade hon inte missat de två första så hade hon varit med i täten. Dock är det fler uppe i toppen som har missat, konstigt att svenskarna ändå hamnar så långt bak.

Kvartsfinal

Iljnas kommer långt bak i sin kvartsfinal och går inte vidare, ett hopp kvar. Eliasson landar på en knapp 3 plats låg länge fyra, kom ikapp men det räckte inte hela vägen

Olsson åker ut i slalomen. Bodey miller vinner guld i sin sista chans i karriären. Och norrmanen åker ut YES

Dubbelt upp

Medans teven visar hockey och superkombinationen så gick precis den första svensken vidare i skicrossen som man måste se på nätet

Dock åkte vårt stora hopp i skicrossen Lewen inte lika bra och blev sist i sitt heat. Forslund åker även han in som 4 i sitt heat.
Eliasson kör dock in som andre man och är vidare till Kvarten.
Så två av fyran svenskar går vidare. Dock inte medaljfavoriten Lewen.

Slut

Så nära innan fjärde skyttet. En bom mindre så kanske men 2 blev för mycket han slutar 12. Det enda positiva är att det inte blev någon norsk på pallen.

Fan

De va väl jävligt dåligt, medlaj chans och sen skjuter han för snabbt och missar. De va ju jävligt dåligt

3

Även fullt på tredje skyttet. Björndalen missar ännu mer.

ferry

Ferry har skjutet fullt efter två skjutningar och gick ut fyra. Björndalen har redan tre extrarundar så en norsk mindre som kan vinna

Skidskytte

Kom igen nu ferry, nu nollar du

Skicross

Efter kvalet ligger senskarna 19, 21, 23, 30.
Dock betyder det inte super mycket för i finalerna så kör man 4 samtidigt och då gäller det bara att komma ner först (tror jag) Och då är det öppet race.

Skridsko

Kanske ska berätta hur det gick för svenskarna i skridskor. Bästa svensk blev 24, nästa 25 och den sista 28. Så inga  medaljer där direkt.

Grafiken

Även idag är det problem med grafiken. Vi har ingen klocka under skicrossens åknigar.

Skicrossen

Levén gick in som 8:a och kommer inte stanna på den platsen. Vet dock inte riktigt vad det innebär än, men i får se.

Start

Då kör vi igång dagens tittning och vi börjar med en oskuld, Skicross intruderas i OS

Dagens program

18:15 Freestyle Skicross herrar kval, två svenskar, vi ska ha ett medaljhopp här.
18:30 Superkombination Herrar, två svenskar
20:00 Skidskytte herrar masstart, Kan Ferry skjuta fullt, så kanske
21:15, 21:45, 22:05, 22:20 Freestyle Skicross herrar, åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final
21:15 Super kombinationen herrar, Slalom
22:00 Skidskytte, damer 12,5 km masstart, sista chansen för en individuell medalj. Hoppas Helena har kunnat skaka av sig all negativ energi efter lite glas utanför OS-byn
23:00 Curling, herrar möter Norge, viktigaste matchen i turneringen
04:00 Curling, damer möter USA, ska inte vara några problem, men efter fiaskot igår så vet man aldrig
06:00 Ishockey herrar möter Finland, Sveriges mest spännande match hitintills i turneringen


Värdelöst

Nu har de svenska herrarna börjat spela bort sig helt och hållet i curlingen. De hade matchen hela vägen. 5-4 till frankrike Andra matchen på raken som skulle vara självklara vinster. Nu hänger sverige på en skör tråd om de ska ha en chans att gå vidare.

Curlinge

Nu börjar det bli riktigt spännande, de sista matcherna kommer spela en riktigt stor roll.
Det är bara de 4 bästa som går vidare. Efter dagens matcher så var de ju jävligt dåligt att herarna losade mot USA som låg sist i serien och att damerna förlorade mot Ryssland som är rankade sämre än Sverige.

Så här ser det ut just nu.
Herrarna delar tredje platsen med Storbritanien och Schweiz. Där Storbritanien ligger före på grund av målskillnad men Schweiz efter. Tysklan ligger sexa men har samma poäng som treorna.
Damernaligger tvåa och har Kina och storbritanien som ligger efter med 2 poäng och jagar.
Herrarna har ju en riktigt viktig match inatt. De bör slå frankrike som ligger näst sist i serien. Men de har 4 poäng upp till de två första så det står emellan Sverige, Storbritanien och Schweiz. Spännande, Spännande.

Vi hörs om några timmar, när curligen är klar.

Skridsko

Vi kollade precis på herrarnas 1500 meter skridsko, fatade inte så mycket, för det var utan kommentatorer. Det vi fattade var att sverige inte fick någon medalj trots att det inte är över än.

Pinsamt

Curlingen är pinsam att titta på just nu. Sverige ligger under med 7-1 mot ryssland som är rankade 8 medans Sverige är rankad 2 och vunnit alla macher än.

fortfarande

Jag och Steeif the Beef sitter fortfarandei chock efter medaljerna!

Helvete vilken spurt

Slutställning:

Hellner
Anger
Olsson
10. Södergren
11. Northug


Per Elofsson storgråter när han ska bli intervjuad.
Ser bra ut inför stafetten.
Och det visar att vi hade inte många rätt, vilket var bra. Men Matti gissade mest rätt!

Grafiken

Grafiken på herrarnas längdskidor har grafiken varit riktigt fucked hela rajset.
Men helvete vad spännande, olsson har ju en så jävlia stort försprång, jobbigt, hoppas det håller hela vägen annars blir det jobbigt.

Just nu

Olsson tar en stor ledning som har drygats ut vid varje mellantid. Södergren och Hellner är också med i toppen

Vid bytet

Ser det ut så här:

Olsson
Bauer
Cologna
Hellner
11. Northug
17. Södergren  
19. Rickardsson

Och efter detta ser vi att jag ligger bäst till, bättre än betson.se

biggus Dickus

Jag har som en lite sid hobby att kolla om det är nån manlig idrottare som har en bulla där framme. har inte sett nån än. Inväntar snöleoparden

NZ

Hur fan lyckas en kille med startnummer 62 gå upp i ledningen efter 2 minuter, sjukt

Nu kör vi

he bara åk och is i magen och tungan rätt i mun, varje millimeter är en hundradels sekund

Tippning

Så här tror vi att längdskidorna går ikväll.

Matti:
1. Northug
2. Bauer
3. Olsson

Steeif the beef:
1. Cologna
2. Northug
3. Bauer
4. Södergren

Kizzy
1. Bauer
2. Cologna
3. Hellner
Hatar ju norrmän, hoppas Northug går i vägen

Betson.se tippar
Northug 2.00
Cologna 4.50
Bauer 6.00
Hellner 10.00

17 minuter bort

Beöken i OS-studion


Ikväll har jag besök av Matti och Steeif the beef


Igår natt när vi skulle kolla på curling 04:00 så såg det ganska snabbt ut så här

Curling slut

SVerige förlorade i extra omgången, trots en spännande match. Men förlusten beror dock mest på att sverige blev stressade i 10 omgången på grund av tids press.

Sista omgången

Nu spelar sverige under press, för de har bara 3,24 minuter kvar och 5 stenar. USA har inte super mycket tid kvar heller. Kommer bli tajt

Visste ni att timeout tiden startar först när tränaren kommer fram till spelarna, det är därför han går så långsamt fram till spelarna.

Curling

Kraupt vill alltid köra på den riskfylda slaget, som tur e har vi hedin som kan rätta honom. Viktig omgång nu

3

Sverige tog en viktig 3 poängare precis i curlingen. En så kallad matchvändningen. Nu står det 6-5 till sverige och USA har sista stenen i denna omgången och som det ser ut just nu även sista stenen i 10 omgången.

Ingen bra start

Ingen super start på kvällen där Anja slutade på en åttonde plats tror jag. Och just nu spelar sverige en jävligt spännande match mot USA i curlingen, där de just nu ligger i underläge.

Då startar vi

Då är det dags för kvällens os och vi startar med curling som börjar om 6 minuter. Sen efter en timme går vi över till damernas super G, där vi hoppas på ännu en medals.
Men innan dess ska jag öppna en kall öl och hälla upp i ett ölglas

Dagens program

Blev lite sent igår och jag han aldrig skriva om vad som händer idag:

Curling herrarna möter USA 18:00
Alpint super G Damer 19:00 Hur ska det gå för Anja ikväll
Dubbeljakten herrar 22:30 får vi se om Hellner kan ta revasch ikväll
Curling damer möter Ryssland 23:00
Skridsko herrar 1500 m 01:15 har dålig koll på den här grenen, men vi har 3 deltagande
Curling herrar möter Frankrike 04:00

Visste ni om att för bara några årsen så hade Kina inget dam curlinglag. Utan de som tävlar nu är gamla skridsko åkare.

curling klart

Efter en svagg start av Kina, så blev det ändå spännande när kina komikap efter 6 omgången, men sverige hade ändå komandot igenom hela matchen. Nu är jag den sista som ska gå och lägga mig, så jag får väl ta fotöljen, för matti vaknade till och trillade i den upplåsbara sängen.

Halvtid

Efter fem omgångat så leder sverige med 4-1

mängden

Vi var tre som skulle åka hem och se curling. Efter en omgång så sover en i fåtöljen, den andra somnade efter 3 omgånger. Så här sitter jag nu själv och sverige äger, kina har inte en chans

Curling

Har varit lite interaktion på bloggen idag. Men har inte hänt så mycke idag. Men just nu är det på gång. Sveriges damer möter kina i curling. Kan bli spännande!

Yeeah fan

Kommer vakna hess imorn och pulsen är nå djävulskt hög. Gnäller inte grannarna imorn så är vägarna tjocka. Anna Haag spurtar ikapp och tar en andra plats istället för en fjärde som sist. Satans vilket spännande lopp. Kalla går in på åttonde med över minuten efter.
Dock var det en norska som vann, tyvärr! Inte bra för medaljligan.

Men sverige vinner med 4-2 mot belarus utan henke i målet!

Vid bytet

Anna Haag ligger 6 6,6 sekunder, härligt nummer det bildar, hehe. Kalla 9 28,4 efter, men nu kommer fristilen. aag blev också påkörd när de skulle passera satadion vid första gången vilken gjorde att hon tappade viktiga sekunder och placeringar. Och störde också henne, vilket ibland kan göra att man tar i för hårt för att komma ifatt.
Varför byter man stavar egentligen?

Haag har också nu gått upp i ledningen

Kalla har vunnit dubbeljakten som junior i VM 06 och 07
Jaerbyn verkar ha drabbats av en hjärnskakning och minnesförlust av vad som hände.

Överlämning

nu lämnar jag hockeyn för att istället se det sista försnacket för längdskidorna.
Jag är dock inte över hockeyn

Fick också höra ett det blev ingen helikopter för Jaerbyn utan pulka istället vilket betyder att det är inget akut.

Nu kör vi längdskidor Sverige kom igen

Halvtid

Jaerbyn gränslar och åker ut rejält efter sista mellantiden. Just nu vet vi inte hur han mår, slår i huvudet rejält och skidorna utlöser sig inte. Enligt Pillan så är han nog medvetslös. Det verkar också som att en helikopter kommer hämta han i backen. Tyvärr är det en jävla norrman som tar guldethelvetet!

Efter första perioden så leder sverige med 2-0 mot belarus

Såg ju aldrig machen Schweiz-Kanada men nu när jag läser resultatet så förstår jag att det varit en djävulskt bra match, först klart efter straffar. Inte bra spelat av Kanada.

Visste ni att det kanske blir så att ACO kommer ställa upp i längdskids staffeten på grund av sjukdom i det svenska laget.

Mål 2

Alfredsson gör 2-0

mål

Sverige startar med at göra mål efter 6 minuter mot belarus. Järby har inte kört än, har startnummer 29!

Än så länge

Finns inte så mycket att säga än, har kollat på zombieland för att slappna av lite.
Den enda information jag har än så länge är lite fakta. Damernas curling världsrankning ser ut så här:

1) Kanada

2) Sverige

3) Schweiz

4) Kina

Vilket inebär att nattens match mot Kina inte ska vara skitsvår, men kineserna kan överaska tror jag. Men hur som haver sverige kommer gå till slutspel.

Kan även vissa de senaste resultaten inför damernas 2x7,5

OS 2006:

1. Kristina Smigun, Estland

2. Katerina Neumannova, Tjeckien

3. Jevgenia Medvedeva-Abruzova, Ryssland

15. Britta Johansson Norgren

31. Elin Ek

47. Anna Karin Strömstedt

VM 2009:

1. Justyna Kowalszyk, Polen

2. Kristin Strömer Steira, Norge

3. Aino Kaisa Saarinen, Finland

8. Carlotte Kalla

51. Hanna Brodin

Sena verkar det som att Madjic efter sin olycka och brons har fyra brutna revben och kommer nog inte delta idag.


Vinst

Nu blev det ju inte direkt nån spännande sista omgång utan gard and drag rakt igenom. Kul för sverige

Curling Herrar

Efter 3 timmars sömn kommer jag in under omgång 5 i en väldigt spännande match. Sverige i underläge 1-3 men går  i kapp till 4-4 och snor en poäng i nionde vilket inte ger dom sista stenen i sista omgången, där kina tillslut lyckas ta en poäng efter lite problem och nu har sverige sista stenen i extra omgången. Spännande

Visste ni om att man inte får skjuta ut gardarna ur spel under de två första stenarna

Morgondagen

Innan jag tar några timmars paus från os hysterin så tänkte jag berätta vad som sker imorn

Super G Herrar 20:30
Hockey Herrar mot Vitryssland 21:00 hinner man se iallafall första perioden innan damernas skidor startar.
Skidor damer 2x7,5 22:00 Kan bli spännande
Curling damer möter Kina 04:00
Börjar också bli lite intresserad av skeleton, verkar ju helt galet.

Började också bli lite intresserad över hur killen som skrev en kommentar på mitt FUck inlägg hittade till min blogg och hur jag förstör deras statisitik på google.

Midag

Den svenska tränaren ska peppa skidskyttarna genom att gå ut och äta tillsammans utanför OSbyn och till och med ta lite kaffe och glass till efterätt. Slår på stort. Kanske slå runt med Anja också.
Men jävligt surt endå, ferry tar guld och sen går det åt helvete. Ännu värre för Helena som har gått in i tävlingen med tron om fyra medaljer, hon mår nog inte bra just nu.

Nu får vi väl vara glada för Anjas brons och hoppas på curlingen imorgon bitti.
Det är dock en bitter kizzy som går och lägger sig!

Visste ni föresten Norge leder maratonmedalj listan jävligt stort

FUcK

Och där sköt ferry bort sig med 3 missar vid tredje skyttet.
Och tyvärr blir det nog dubbelt norskt, vilket gör att de går om oss rejällt i medaljligan idag. Dock många som bommade idag.
Och ännu engång har bildproducenten lyckats klippa sönder världens bästa tvsport

YEAAAHHH

Fy fan va gött, helt klart värd det efter fallet.
Skönt att hon inte vann så man hade behövt höra henne sjunga igen

Anja

Nu är det bra jävla spännande, sitter på nålar. Mycke skrik

Alpint

Kul att bildproducenten orkar lägga tid på att klippa in när tjejerna går in på toan inför sina åk.

Anja

Snart dags för Anja får vi om hon har det inom sig.

Fulast

Jag och Matti diskuterar vem som är fulast. Jag tycker AK medans han tycker Berger och visst berger är ju ful. Men jag tycker ju att ak är helt sönder i hela ansiktet, fast vid närmare eftertanke så är nog berger fulast.

FAN

De va ju en jävligt dålig start på dagens OS. Hellena skjuter bort sig direkt och AK skjöt bort sig i sista, fanns ju nästan en chans. Jävligt jobbigt om Norge nu skulle stå som vinnare för då går dom om oss i medaljligan.
Min största önskan är att när OS är slut så står vi vinnare mot Norge

Även grattis till bildproducenten som lyckades klipp sönder världens bästa tvsport!
Och Curlingen är inte över men sverige ligger under med 4 poäng inför åttonde omgången. Nu ligger hoppet hos Ferry och herrarnas matcj imorn bitti.
Visste ni att man måste spela minst 6 omgångar innan man kan ge upp om man tycker att man ligger under med för mycket.

nja

Gick väl sådär för Anja, hade väl hoppats på lite bättre, men kan bli spännande i slalomen.

Kom igen nu Helena och AK

Byte

Nu har vi bytt från en curling match som har haft en sådär start. Dock glädje besked med att anja startar med nummer 21. Så vi kommer nog blanda lite Curling och kombination.

Visste ni att sulorna är gjorda av teflon, om jag inte har fel för mig!

dåså

knäpper vi upp 2,8:an och inväntar curlingen. Den tittar vi på i 30 minuter för att sen växla över till superkombinationen för damerna och fortsätter titta på curlingen på datorn samtidigt, hoppas den sändningen funkar idag! Sen inväntar vi med spänning kvällens skidskytte. Vad kan ferry överaska med idag?
Får idag sällskap av totte och matti.

Anja kommer vara med på inåkningen så det verkar som om hon kommer starta idag

Visste ni om att i curlingen spelar man på tid, varje lag har bara en viss tid att spela sina rundar. Nu tar ju sällan den tiden slut dock hade Tyskland bara 10 sekunder kvar på sin tid när de mötte sverige igår

Vaken

Då är man upkliven ur sängen och hyfsat vaken och börjar nu uppvärmningen inför kvällens medaljchanser.
Visste ni att man funderar på att sloppa damhockeyn i OS. Jävligt synd bara för att visa länder är överlägsna. Det betyder ju bara att de dåliga måste bli bättre, ge dom lite tid. För inte så länge sen funderade man på att lägga ner herrarnas os för att det var så ojämt.

Nu

Blev ingen vila efter curlingen, var hungrig och pigg så det blev frukost och de två sista avsnitten av the Wire. Ni som inte sett serien bör averka den genast.

Dagens program:
Curling herrar mot Canada 18:00
Alpin kombination damer 18:20 Om Anja klarade sig från skador, så kanske
Skidskytte damer 19:20 Medalj
Skidskytte herrar 22:20 Efter tisdagens bragd, vem vet
Konståkning herrar 02:00 Ingen medalj, och inget jag skulle få för mig att titta på, sover hellre för att sen se curling
Curling herrar mot Kina 04:00

Tittar även framåt i schemat och ser att det är bra jävla mycke svensk curling 04:00 blir hårt.
En anna rolig grej under curlingen är att samtidigt kolla på webben hur det går i de andra matcherna.
Visste ni föresten att curlingen blev en os-sport först 98 i nagano (var med en gång 1924) och sverige kom 2:a os därpå 6:a året därpå ersatta av dagens lag som då gick in och vann.

Curling

De va iallfall skönt att damerna fick avsluta med en dubbel så här på morgon kvisten. Gonatt

Vila

Nu får det räcka sverige kommer ju spöa Tyskland, synd bara att damerna rekord förlorade mott canadensarna. Trodde väl inte på vinnst men att det skulle gå så jävla dåligt. Dock har slovakien rekordet då de spöade bulgarien i OSkvalet med 80-0.
Nu lir det lite vila inför damernas curling 04, tänkte klocka in vid 05.
Visste ni företen att boet har en diameter på 3,60 meter.

Medaljer

Dock var det skönt att rysarna vann sprinten, så att vi fortfarande leder medaljligan över dom!

Curling

Inte nog med att man är bitter efter tre missade medaljer. Man tänker att en curling vinst av herrarna kan höja glädjen lite innan man ska somna. Men vad händer, när det är spännande så in i helvete inför sista omgången, man bryter för att visa inför hockeyn. Och de andra kanalerna visar dam hockeyn. Kollar på webben, inget. Dock visar man damhockeyn på två web kanaler och då har man lovat att man ska visa allt live under detta os.
I hockey pausen visar man curlingen, men bara de tre sista stenarna.

En bitter kizzy som tittar vidare på hockeyn. Dock är man lite glad över den grymma vinsten av damerna i curlingen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0